|
alex1990
|
 |
« : Noiembrie 15, 2009, 06:05:48 06:05 » |
|
Salut Lovendal, Vreau sa fiu primul care te felicita:D.Faci o treaba excelenta cu site`ul.E foarte tare si tine`o tot asa;) Inca o data felicitari!!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Forumul lui Lovendal
|
 |
« : Noiembrie 15, 2009, 06:05:48 06:05 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
LOVENDAL
|
 |
« Răspunde #1 : Noiembrie 15, 2009, 06:07:06 06:07 » |
|
Mersi mult Alex. Te astept sa deschizi subiecte pe forum…sa discutam despre orice te intereseaza.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
leonardbratu
|
 |
« Răspunde #2 : Noiembrie 15, 2009, 06:09:19 06:09 » |
|
Felicitari ! Si eu vreau sa iti adresez asa ceva fiindca asa simt !..Este o chestie tare faina ceea ce faci iar treaba cu forumul este deosebita ! Nu-ti spun ce bucurie am avut cand am vazut “cafeneaua” ! Totusi as dorii sa-ti supun atentiei o sugestie ;am vazut ca si tu esti agasat uneori de anumite pozitii neprincipiale , care daca le analizezi bine provin din lipsa unei culturi pe care dealtfel tu o propagi ! Ma gandesc ca daca in urma activitatii noastre pe acest site am fi “recompensati ” cu un punctaj acesta ar putea fi folosit ca un prag de acceptare pentru anumite “nivele” si astfel la unele discutii serioase nu ar putea participa onomatopeicii , mesengeristii si loazele manelisto-lobotomizate de cartier – sa nu mai spun de epigonii postdecembristi care au renascut din programatii avortoni .Cred ca ai putea puncta articolele pe care le propunem , comenturile la articolele tale , relatiile de prietenie dintre noi , si mai stiu eu cate !..Ce zici ?!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
LOVENDAL
|
 |
« Răspunde #3 : Noiembrie 15, 2009, 06:10:29 06:10 » |
|
Leo, e tare complicat (din punct de vedere tehnic), desi ideea e buna. Nu mai bine imi recompensez cititorii de calitate cu carti, ce vor fi date in urma unor concursuri?
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
leonardbratu
|
 |
« Răspunde #4 : Noiembrie 15, 2009, 06:11:37 06:11 » |
|
..Cartile ca si femeile pot fi obiectul unor “colectionari” !..Ei doar le aduna fara sa le iubeasca..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
horea
|
 |
« Răspunde #5 : Noiembrie 15, 2009, 06:19:39 06:19 » |
|
felicitari si din parte-mi.lovendal este un site bine structurat! ma alatur opiniei lui leo,despre punctaje. cafeneaua o sa-mi consume mult timp. avem la pacanit pe taste!!!si nici spam-urile nu ne vor agasa. real loc linistit si cu verdeata
|
|
|
|
|
Memorat
|
sa nu ne dea domnul cat putem noi duce
|
|
|
|
LOVENDAL
|
 |
« Răspunde #6 : Noiembrie 15, 2009, 06:20:27 06:20 » |
|
Leo, ce naiba…iei carti pentru a le citi, nu? Doar nu le ai in biblioteca ca sa te lauzi fata de altii cat de cult esti…
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
leonardbratu
|
 |
« Răspunde #7 : Noiembrie 15, 2009, 06:21:27 06:21 » |
|
Ba nu , din pacate , evidenta te contrazice ( si nu neaparat eu !.. ). Ai vazut ce bine se vand cartile cu coperte frumoase ? Crezi ca ele se cumpara pentru satisfacerea simtului tactilo-meditativ ? Nu cred , asta fiindca sunt o gramada de greselute sau omisiuni de capitole( sunt convins ca stii la ce ma refer)pe care prea putini le-au sesizat..Iar altele ce au bibliografii , note , comentarii si recenzii ( ..!..) zac prin chioscurile de ziare..Ma mai contrazici ? Daca ai sa mai continui , am sa trec de la capitolul carti la ..celalalt capitol , mai gingas !..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
leonardbratu
|
 |
« Răspunde #8 : Noiembrie 15, 2009, 06:21:48 06:21 » |
|
..si mergand pe acelasi fir logic , de ce te-ai gandit doar la o obtiune de premiere ? Eu ti-am dat deja doua !.. Ia razgandeste-te in favoarea uneia din cele propuse de mine sa vezi atunci ce batalii o sa ai pe aici ..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
horea
|
 |
« Răspunde #9 : Noiembrie 15, 2009, 14:08:13 14:08 » |
|
salut lovendal multumesc pt.ca mi-ai redat posibilitatea comunicarii. raman recunoscator
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
horea
|
 |
« Răspunde #10 : Noiembrie 15, 2009, 14:13:10 14:13 » |
|
din pacate pt tine lovendal,tre sa-ti zic ca ader la propunerea lui leo.mi se pare si mie mult mai atractiva. ce ai spus tu leo despre cartile -asa zis comerciale-ai fost un finutz.nu ai zis nimic de traduceri,interpretari sau tehnoredactare.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
DBlack
|
 |
« Răspunde #11 : Noiembrie 16, 2009, 13:25:05 13:25 » |
|
Tot respectul pentru lovendal! pentru ca face treaba singur singurel .. si intretine un site asa de mare , are grija de site si are grija ca in fiecare zii sa fie NOI ARTICOLE! ..
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
jok eru
Jr. Member

ubi bene ibi patria (unde-i bine ,acolo-i patria)
|
 |
« Răspunde #12 : Noiembrie 16, 2009, 17:04:57 17:04 » |
|
pai ca falicitari lovendale pt site si mai ales ca ai facut forumul la cererea unor cititori si comentatori . sa vezi acum comentarii si contre intre idei si pareri ,dar o sa fie super misto .
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
horea
|
 |
« Răspunde #13 : Ianuarie 12, 2010, 15:19:32 15:19 » |
|
ma tot intrebam : ce sansa poate avea un site care " incearca " sa elucideze misterele si manipularile. din volumul reclamelor postate pe site,as zice ca - da. va avea viitor,dar sub nici o forma acela de iluminare.ci mai mult unul de fatada,care sa afle atat nivelul de informatie cat si ponderea lui in mase.daca stau sa ma gandesc,e bine si asa,mai ales pt.cei care in toata viata lor nu au avut habar ca marile probleme nu sunt painea de zi cu zi si nici locul de munca.probabil din lipsa unei biblioteci personale cat si a interesului pt.lumea care ne inconjoara,acest sit isi gaseste motivatia. din punctul meu de vedere - numai de bine. tineti-o tot asa spre mult mai bine.
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
minitecnicus
Newbie

timisoara,42 ani
|
 |
« Răspunde #14 : Aprilie 10, 2010, 19:09:03 19:09 » |
|
salut! este un site super subiecte ce altfel ar trebui cautate mult timp pentru a le gasi ,si un loc unde se pot etala pareri fara sa fii luat peste picior fiindca vezi lucrurile un pic altfel decit ceilalti.Multumim si bafta mai departe
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Forumul lui Lovendal