Author Topic: DEZINFORMARE MARE PE LOVENDAL  (Read 2466 times)

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
DEZINFORMARE MARE PE LOVENDAL
« on: Mai 28, 2010, 16:18:44 16:18 »
AM DESCHIS ACEST SUBIECT FIINDCA TOT NU MI SE POSTEAZA UN COMENTARIU VROIT

asadar acesta este comentul cu privire la rticolulu "NU SUNT MANDRU CA SUNT ROMAN"

TOTAL FALSSS ABSOLUT FALS DE UNDE AI SCORNIT ASEMNEA PROSTIE MA REVOLT CAND ASEMENEA LUCRU LA TINE DIN CAUZA OAMENILOR CA TINE ROMANIA ESTE ASA CUM ESTE.CUM CEL MAI MARE VOIEVOD AL ROMANILOR SE LUPTA PT O FEMEIE CEL MAI FALS LUCRU POSIBIL SPUS VREODATA .N-AI HABAR DE ISTORIE .HABARNISTULE IL PANGARESTI PE STEFAN CEL MARE CEL AMI SFANT DOMNITOR AL TARII MOLDOVEI SE RASUCESTE IN MORMANT LA INFORMATIA TA.CARE E ADEVARUL TU CE ADEVAR STII VREI SA STII CARE E ADEVARUL VREI SA STII Ti-L SPUN EU LOVENDAL
-RADU CEL FRUMOS SE DADUSE DE PARTEA SULTANULUI IAR DUPA CE VLAD TEPES A FOOST INLATURAT SULTANUL CA SA CONTROLEZE TARA ROMANEASCA L-A PUS DOMN PE RADU CEL FRUMOS
-STEFAN CEL MARE I-A AMINTE LOVENDAL STEFAN CEL MARE STIIND DE PERICOLUL IMINENT AL TURCILOR AVEA NEVOIE DE ALITI ASA CA L-A INLATURAT PE RADU CEL FRUMOS DE LA TRON INSTAURANDU-L PE DOMNUL LAIOTA BASARAB IN 1474 PT AL AJUTA IN POLITICA ANTIOTOMANA
-iar in 1476 l-a determinat pe Matei Corvin sa-l elibereze pe Vlad tepes, pentru a ocupa tronul tarii Romanesti. In anul 1477, l-a inscaunat pe Basarab tepelus si apoi pe Vlad Calugarul. Insa Vlad tepes a fost ucis de boieri, iar ceilalti domnitori instalati de S. pe tronul tarii Romanesti nu i-au sustinut politica antiotomana.
CUM SA ZICI ASEMNEA PROSTIE S-A LUPTAT PT O FEMEIE DOAMNE FERESTE .LOVENDAL TU CHIAR NU INTELEGI CA LIDERII NOSTRII NU AU CU CE SA SE IMPOTRIVEASCA LOR CINE A VRUT SA SE IMPOTRIVEASCA LUI G A FOST OMORAT DE EX ANTONESCU LEGIONARII CEAUSESCU EXEMPLELE SUNT MULTE.SOARTA NOASTRA E DN CAUZA LOR ITI DAU UN CITAT POATE AI SA INTELEGI
„Pentru a lichida popoarele, se începe prin a le altera, prin a le sterge memoria. Le distrugi cartile, cultura, istoria si altcineva le scrie alte carti, le da o alta cultura, le inventeaza o noua istorie. Între timp poporul începe sa uite ceea ce este si ceea ce a fost, iar cei din jur îl vor uita si mai repede; limba nu va mai fi decât un simplu element de folclor care, mai devreme sau mai târziu, va muri de moarte naturala.”.

DE CE DENIGREZI TOT CE E BUN IN ACEASTA TARA DE CE II DENIGREZI PE LEGIONARI CARE AU FOST PATRIOTI ADEVARATI DE CE II DENIGREZI PE DOMNITORII NOSTRII DE CE ZI-MI DE CE.IN PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI EXISTA UN PASAJ "DENIGRATI TOT CEA CE ESTE BUN INTR-O TARE MINIMALIZATI SI DISTRUGETI" TU CE FACI AICI LOVENDAL CE FACI? CRED CA SE VEDE CE FACI VEDEM CU TOTII

Aut vincere aut mori

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
R?spuns: DEZINFORMARE MARE PE LOVENDAL
« Reply #1 on: Mai 28, 2010, 21:04:29 21:04 »
Oamneii ca el trag tara asta in jos daca toti sunt cu mnetalitatea normal ca o trag in jos

bine a zis cine a zis
O tempores o mores
Aut vincere aut mori

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #2 on: Mai 28, 2010, 21:12:08 21:12 »
O sa vedeti ca situatia romaniei se va schimba si in bine o sa vedeti o sa traiti si o sa vedeti
Aut vincere aut mori

danuttza

• Hero Member
    • View Profile
    • http://thaopets.ro
« Reply #3 on: Mai 28, 2010, 22:22:57 22:22 »
"o sa traiti si o sa vedeti"  Mai bine zis "o sa mai traim mult timp?"Cred ca sunteti putin cam rupti de realitate...Degeaba suntem urmasii daciilor, degeaba Dacia=Hiperborea!!!Acum suntem romani ar trebui sa traim in prezent nu in trecut ca nu rezolvati nimic cu trecutul...

Btw protocoalele sunt falsuri, ar trebui sa te mai documentezi.
I hear voices in my head
They come to me
They understand
They talk to me

ghizela

• Guest
« Reply #4 on: Mai 29, 2010, 08:16:41 08:16 »
P.Aurelian,de unde sti tu adevarata istorie?
 Dupa cum stau lucrurile nu mai sti ce sa crezi!
eu nu cred ca  lovendal dezimformeaza,ci are un punct de vedere!De unde stim care e adevarul?E asa de greu sa recunoastem si ce nu este bine?
Nu existe "OM"perfect si fara de pacat.

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #5 on: Mai 29, 2010, 09:04:46 09:04 »
Normal ca nu exista
Si Danutzza protocoalele inteleptilor sionului sunt adevarate.Ele chiar exista in cel mai mare muzeu din Anglia
Aut vincere aut mori

ghizela

• Guest
« Reply #6 on: Iunie 06, 2010, 08:47:50 08:47 »
Aurelian,am 54 ani,si crede-ma ca nu sunt o incuiata,imi place sa citesc tot ce se posteaza,nu fac comenyarii daca vad ca au facut-o altii,si daca pun o intrebare,poate o fac sa vad ce mai urmeaza.Si crede-ma ca ma bucur cind vad ca oameni atit de tineri au astfel de preocupari.Cu atit mai mult ca am agorafobie,si stind tintuita in casa ma iau mult cu tot ce se scrie aici.Asa ca scuza-ma daca te-am suparat,nu a fost cu intentie.

LOVENDAL

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #7 on: Iunie 06, 2010, 09:31:30 09:31 »
P.S. Aurelian, a relata si alta parte a istoriei necunoscute nu inseamna a te "lua" de personalitati pe care tu ii consideri nemaipomeniti. Tu cazi in pacatul lui Nicolae Iorga care considera istoria noastra mult prea romantica si mult prea patriotica decat a fost in realitate. Din acest punct de vedere, sunt adeptul lui P.P. Panaitescu, rivalul de-o viata a lui Iorga, dar pe care eu il consider CEL MAI OBIECTIV ISTORIC ROMAN din toate timpurile. Tu crezi ca Mihai Viteazul sau Stefan cel Mare erau animati de ganduri de patriotism? Te inseli, dragul meu. Obiectivele lor erau cu totul altele.

P.S. Cat despre initiatorul acestui topic (pe care l-am lasat, desi puteam sa-l sterg), Marian, il consider un frustrat simplu. O sa-i prezint intr-o zi dovada (din carte de la biblioteca) in care tot ce-am scris a fost adevarat.

horea

• Full Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #8 on: Iunie 06, 2010, 11:00:59 11:00 »
obiceiul impamantenit la romani:
daca ai ,ai. daca nu ai ,nu ai.
lovendal are.
un blog.
si face ce vrea muschii lui subdezvoltati. e dreptul lui. noi ii survolam proprietatea. si daca dorim ,lansam ceva din zbor. daca nu, nu. el are tot dreptul sa afirme ce vrea. noi de asemenea. el are mai multa nevoie de parerile noastre ,decat noi de-ale lui. parerile noaste sunt asemanatoare unui puls. si el stie foarte bine sa masoare acest puls. chiar daca uneori ii este rusine, sau se mai pisa si el pe cate ceva.
informarea sau dezinformarea este un cult. benefic sau nu el naste controversa. controversa cauta solutia. mai multe solutii = mai multe sanse de a evalua pulsul unei situatii.
nu-l mai injurati!
face si el cat il duce cerebelul. ar trebui sa multumim atotputernicului ca avem si aici o mica sansa de a ne arata valoarea (pozitiva sau negativa) .parerea mea este ca nu tot ce se posteaza pe pagina principala, are vreo legatura cu lovendal. moldovean fiind nu are atributele necesare dezinformarii. de fapt el are un suflet prea deschis. dar ,de fiecare data, drumul spre iad este pavat cu intentiile cele mai bune.
faptul ca avem posibilitatea postarii parerilor noastre pe acest blog - ar trebui sa primeze.
nu cred ca toti care citesc sau posteaza pe acest blog, ar crede ca vor schimba cu ceva starile de fapt. atat cele istorice, cat si cele de actualitate prezente.
parerea mea (de intrus) este ca putem - in limitele bunului simt - sa postam in continuare. SRI vegheaza si masoara PULSUL.
sa nu ne dea domnul cat putem noi duce

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #9 on: Iunie 06, 2010, 12:31:45 12:31 »
Un frustrat ....da ma frustreaza oamenii ca tine Lovendal cand vad ca isi denigreaza propia istorie .Pe vechii mari voievozi Stefan cel Mare ,vad acum ca te iei de Mihai Viteazul oare ce scop ascuns mai avea si el a unit toate voievodatele Romanesti doar ca sa impresioneze o femeie...in mintea ta o fi posibil.Eu nu stiu ce adevar stii tu ce istorie sti tu ...dar un lucru iti zic...e gresit cea ce stii tu despre domnitorii nostri sau chiar de miscarea legionara despre o parte a isorie Romaniei in general ,am vazut articole aici despre adevarata origine a imparatilor romani si iti apreciez muca depusa pt a scrie acel articol(desi stiam despre ce era vorba mai demult).Nu spun ca detin adevarul absolut.Dar mai zic inca odata ,sa spui ca Stefan cel Mare si Sfant s-a luptat cu Radu cel Frumos pt o femeie e nu absurd ...ci o mare prostie cand eu ti-am dat fapte istorice adevarate despre ce era vorba cu adevarat in cazul lui Stefan.Of e trist foarte trist pe de alta parte se vede ca iti admiri stramosii(cel putin asta am observat) dar pe de alta parte se vede ca ii denigrezi fara nici un rost.Mai Lovendal daca nu erau ei nu eram nici eu nici tu nici nimeni.Alta era soarta tarilto Romanesti sau chair a Europei.Ziceti mersi ca astazi nu ziceti Aleikum salam si Salaam Alaikum
Aut vincere aut mori

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #10 on: Iunie 06, 2010, 14:15:19 14:15 »
Normal ca nu l-ai sters ca de altfel ai fi aratat tuturor astfel ca eu am dreptate,negand adevarul meu.Acum Lovendal daca niciun conducator roman nu a fost animat in actiunile sale de spirit patriotic atunci da-mi exemplu de un conducator in lumea asta animat in actiunile lui de spirit patriotic.
« Last Edit: Iunie 06, 2010, 14:24:36 14:24 by Marian1 Marian »
Aut vincere aut mori

LOVENDAL

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #11 on: Iunie 06, 2010, 15:14:35 15:14 »
Horea, trecand peste constructiile tale lingvistice complicate prin care nu te dezici de vorba "a spune mult si de fapt a nu exprima nimic", am sa ma opresc la singurul termen care mi-a atras de fapt atentia din tot rationamentul tau lipsit de substanta: "moldovean". De ce ai adus aminte de faptul ca as fi din Moldova? Crezi ca daca faci public acest lucru, ar trebui sa ma simt inferior? Te inseli, amice! Moldovenii au dat de-a lungul secolelor circa doua treimi din elita acestei tari. N-am sa ma refer doar la savantul moldovean Dimitrie Cantemir (cati romani aveau o asemenea anvergura academica in secolul 18?), ci si la toate celelalte personalitati marcante pe care le cunosti si tu foarte bine: Mihai Eminescu, Emil Racovita, Ion Creanga, George Emil Palade, Grigore Popa, Otilia Cazimir, A.I.Cuza, Mihail Kogalniceanu, Mihail Sadoveanu, Eugen Macovschi, Ionel Teodoreanu, Emilia Saulea, Ion G. Sbiera, Dimitrie A. Sturdza etc. etc.   

LOVENDAL

• Administrator
  • Hero Member
    • View Profile
    • Email
« Reply #12 on: Iunie 06, 2010, 15:23:10 15:23 »
Mai Lovendal daca nu erau ei nu eram nici eu nici tu nici nimeni.Alta era soarta tarilto Romanesti sau chair a Europei.Ziceti mersi ca astazi nu ziceti Aleikum salam si Salaam Alaikum

Marian, te inseli. Turcii daca vroiau ne transformau in musulmani si in pasalic turcesc inca din sec.16. Dar n-au avut interesul. Cine sa le stea in cale, in sec. 16, de exemplu? Toti domnitorii romani, inca din sec.16 trebuiau confirmati de la Poarta. Marea majoritate a lor isi petreceau ani de zile prin palatele turcilor de la Constantinopol. In secolul 17 la fel, in secolul 18, la fel. Ce naiba? Chiar mai crezi povesti de genul asta ca marii domnitori le-ar fi stat in cale ca sa nu fim cotropiti? Povesti comuniste care le mai credeam si eu cand eram mai mic, pana cand m-am desteptat. Incepand cu sec.al 16-lea, cand gloria otomana era la apogeu, turcii, daca si-ar fi dorit cu adevarat, ne-ar fi ras de pe fata pamantului cu o simpla oaste condusa de un pasa periferic. Insa n-au vrut asta. Au fost interese politice si strategice. Eu demult nu mai cred in istoriile oficiale. Ci cred in logica istoriei, care e cu totul altceva.

Mad Tiger

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #13 on: Iunie 06, 2010, 15:33:45 15:33 »
De asat insesi turcii se temeau de noi de Vlad Tepes de Mihai Viteazul ,Iancu de Hunedoara,Stefan.Cand insusi sultanul Mahomed spunea ca Tepes este un lider de temut,Mihai era o legenda printre turci Pasa Hassan este cel mai bun exemplu ,Iancu de Hunedoara a fost numit de catre Papa datorita victoriilor lui impotriva turcilor "Atletul lui Iisus Hristos".Dar in fine pt tine sunt doar povesti comuniste rezistam eroic dar pana la urma plateam tribut fiindca numai aveam cum nimeni nu ne ajuta
Aut vincere aut mori

ionuc mora

• Hero Member
    • View Profile
« Reply #14 on: Iunie 06, 2010, 20:41:43 20:41 »
Lovendal care ar fi motivele puternice pentru care turci s-au  oprit cu expansiunea la sud de dunare.